Back to top

Ligging

Eetkaffee Multatuli bevindt zich in het Van Crombrugghe gebouw gelegen aan de Leie in hartje Gent, Huidevetterskaai 40.

Eetkaffee Multatuli is met de wagen bereikbaar via stadsring R40 en de Dampoort, verder via de Dampoortstraat, de Ham en de Blekerijstraat tot op de Huidevetterskaai. Parkeren in de straatjes rondom ons is betalend (zone oranje)

Ondergronds parkeren kan in parking Vrijdagsmarkt, bereikbaar via Sint-Anna, Keizer Karelstraat, Sint-Jacobsnieuwstraat, Belfortstraat en via de Kammerstraat de parking inrijden. Een andere ondergrondse mogelijkheid is de parking onder Dok Noord, bereikbaar via de Dampoort en stadsring R40. Beide parkings liggen 5 à 10 minutjes wandelen van de Huidevetterskaai.

Indien jullie het niet erg vinden om wat langer te wandelen (15 minuutjes) kan er voorlopig nog gratis geparkeerd worden op de Afrikalaan en de Koopvaardijlaan, bereikbaar via stadsring R40 en Dampoort. U wandelt dan via de Bataviabrug (voetgangersbrug), de Doornzelestraat en Nieuwland tot op de Huidevetterskaai.

Alle informatie omtrent het circulatieplan vindt u op de site van de stad Gent. Hou er vooral rekening mee dat je de stad niet meer kan dwarsen.

https://stad.gent/mobiliteitsplan/het-circulatieplan

Volg ons